Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizce düzenlenen iftar yemeğine bir yenisi daha eklendi. Karaman Devlet Hastanesi Diyaliz Servisi’nde tedavi gören hastalarımıza, hastalarımızın her daim yanlarında olarak desteklerini esirgemeyen ailelerine ve servis çalışanlarına, Karaman Devlet Hastanesi yemekhanesinde iftar yemeği düzenlendi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim Şerbetçi ve tüm idari kadro teşrif ederken; diyaliz hastaları, aileleri, yatan hastalarımız ve yanlarında refakat eden kişiler ile diyaliz servisi çalışanları katıldı. Yaklaşık yüz kişinin bulunduğu iftar yemeğinde keyifli anlar yaşandı.

Davetlilere hoş geldiniz konuşması yapan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu;” Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ederim. Sizler burada bizim hasta ya da hasta yakınlarımız değil, misafirlerimizsiniz. Bir ev sahibi misafirini rahat ettirebilmek, mutlu edebilmek için nasıl çaba gösterirse, bizler de tüm sağlık çalışanları olarak sizleri o gayretle mutlu etmeye çalışıyoruz. Mutlaka eksikliklerimiz, kusurlarımız olacaktır. Ancak önümüzdeki birkaç ay içerisinde taşınacağımız yeni binamız, fiziki mekan yetersizliğini ortadan kaldıracak ve sizleri daha güzel bir ortamda ağırlama olanağı sağlayacaktır. Böyle güzel bir günde bizleri kırmayarak davetimize teşrifleriniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin, afiyet olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.