DR. RECEP ŞEKER'İN KUTLU DOĞUM MESAJI;
 AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, Kutlu Doğum Haftası nedeni ile bir mesaj yayınladı. Şeker, mesajında, “Kutlu Doğum Haftasının, bütün Müslümanların gönlünde birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma, merhamet, sevgi ve saygının geleceğimizde daim olması temennisi ile Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin yolundan yürümeliyiz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizi iyi anlayıp, idrak etmeliyiz. Çünkü O, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir. İnsanların en hayırlısı, Allah’ın son peygamberi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Hz. Muhammed’in (S.A.V) evrensel mesajı, sevgi, barış ve merhamettir. O’nun bu mirasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız.
Peygamber Efendimiz bize; ibadetlerle hayatımızı anlamlı kılmayı, dürüstlüğü, emaneti korumayı, komşuluk ve akrabalık bağlarına riayet etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, herkesin hakkını gözetmeyi, kimseyi incitmemeyi, iyi ve yararlı insan olmayı öğütlemiştir. Bu yüzden O, anılmaktan çok anlaşılmayı hak eden nadide bir şahsiyettir. Ebedi hayatımızda onun şefaatine mazhar olmamız dileğiyle, Kutlu Doğum Haftasının Karamanlı hemşerilerime ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

DR. RECEP ŞEKER'İN ÜÇ AYLAR MESAJI:
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker’ in Üç aylar’ ın başlangıcı münasebeti ile yayınladığı mesajı
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, mesajında; Üç ayların feyizli, bereketli olan manevi iklimine yeniden kavuşmanın sevinciyle Rabbime hamd ediyor, Peygamber Efendimiz (s.a.s.)' salât ve selam ediyoruz.
Rabbimizin rahmetinin sağanak halinde âlemlere tecelli ettiği, bu rahmetiyle biz kullarını affına mazhar kıldığı manevi bir iklimin içine girmenin sevincini yaşıyoruz. Kur'an ayı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan üç ayların bereketinden memleketimizin milletimizin ve tüm insanlığın olabildiğine istifade etmesini yüce yaratanımızdan diliyorum.
Cenabı Allah bazı zaman dilimlerini biz kullarını affetmek için bizlere bir fırsat gibi sunmuştur. İnsan olarak bizler de dünya meşgaleleri nedeniyle bazı hassasiyetlerimizi yitirebiliyoruz. İbadetlerimizde olabilen rehavet, sılai rahim konusunda gevşeklik, belki dargınlıklar küskünlükler vs. içine girdiğimiz rahmet esintilerinin bereketinden üç ayların feyzinden olabildiğine istifade edebilmek için muhasebemizi yapabilmek bir kazanç olacaktır.
Peygamber Efendimizin bizlere öğrettiği şu duayı gönülden arzu ediyorum: “Allah'ım! Recep ve Şabanı bize mübarek eyle ve bizi Ramazana kavuştur."
“Bu temenni ve duygularımla Karamanımızdaki tüm hemşerilerimin ve kardeşlerimin üç aylarını tebrik ediyor; memleketimize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini cenabı Allah'tan diliyorum” ifadelerine yer verdi.