Şekermesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Çanakkale Zaferinin 104. yıldönümünü büyük bir gurur ve coşku ile kutluyoruz. Tarihe altın harfler ile nakşedilen bu büyük zaferin tüm kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyorum. Allah (C.C) hepsinden razı olsun. Mekânları cennet olsun. 

Bundan tam 104 yıl önce Milletimiz 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale´de dönemin en güçlü devlet ve ordularına karşı bağımsızlığı ve vatanı uğruna canını vermekten bir an bile çekinmeden kadınıyla erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla büyük bir destan yazmıştır. 

Mehmet Akif Ersoy’un; 

Şüheda gövdesi, bir baksana, dağlar taşlar... 
O, rükû olmasa, dünyada eğilmez başlar, 
Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor, 
Bir hilal uğruna ya Rab, ne güneşler batıyor! 


Diye ifade ettiği gibi; çoğu çocuk yaşta yüz binlerce Mehmetçik, dini, vatanı, istiklal ve istikbali uğrunda iman ve inançla büyük bir fedakârlık ve cesaret örneği göstererek şehit veya gazi olmuş, yüzyılın en büyük destanlarından birini tarihe altın harflerle yazarak “Çanakkale Geçilmez” gerçeğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Milletimiz tarihin her döneminde; inancından ve bağımsızlığından asla taviz vermemiş, vatanın her karış toprağı için kanının son damlasına kadar ölürsem şehit kalırsam gazi şuuruyla çarpışmış, her ne pahasına olursa olsun canından aziz bildiği bu kutsal vatan toprağına düşmanları asla uğratmamıştır. 

Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde mukaddesatı, vatanı, istiklali ve istikbali uğruna her zaman ve her koşulda gözünü kırpmadan canını seve seve vereceğini, cesaret ve kararlılıkla mücadele edeceğini tüm dünyaya haykırmış ve kanıtlamıştır. 

Bu duygu ve düşünceler ile Çanakkale Zaferi'mizin 104. Yıldönümünde asil milletimizin bu onurlu gününü en kalbi duygularımla kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden bütün gazilerimizi şükran ve rahmetle yâd ediyorum. Ruhları şad olsun. Mekânları cennet olsun. Allah hepsinden razı olsun.“ dedi.