11 Ağustos 2014 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan, Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can, başarılı sporcu Hilal Şimşek ve antrenörü Sadullah Bacaksız katıldı.

Vali Koca, ziyarette İl Temsilcisi Ali Can’dan Bakü’de düzenlenen şampiyonaya ilişkin bilgiler alırken, 20 – 24 Temmuz 2014 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilen yıldızlar taekwondo şampiyonasında 41 kiloda dünya üçüncülüğünü elde eden Hilal Şimşek’i tebrik ederek başarılı sporcuyu çeyrek altın ile ödüllendirdi.

Sporcu ve antrenörü ile bir süre şampiyona hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Koca, başarılı sporcuyu elde ettiği bu güzel sonuçtan dolayı tebrik ederek, bundan sonraki şampiyonalarda da kendisinden aynı başarıyı beklediklerini ifade etti.

Şampiyonada dünya üçüncülüğünü elde eden başarılı taekwondocu Şimşek’te ziyarette, elde ettiği bu başarının bir başlangıç olduğunu ve bundan sonraki organizasyonlarda ve şampiyonalarda Karaman’ı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.