Dün akşam Karaman Polis Evinde Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne'nin ev sahipliğini yaptığı yemekli toplantıda teşkilatın rütbelilieri Asayiş Muhbirleriyle bir araya geldi. Toplantıya İl Emniyet Müdürü Şahne'nin yanı sıra, İl Müdür Yardımcıları, KOM, Asayiş, Trafik ve Denetleme, Toplum Destekli, Bölge Trafik, İstihbarat, Güvenlik Şube Müdürleri ile Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı, TRT Haber ve yerel site muhabirleri hazır bulundu.

Samimi bir ortamda karşılıklı sorunların ve çözümlerinin dile getirildiği bol sohbetli toplantıda, ortak çalışmalarda bulunularak, önemli projelerin gerçekleştirilmesi kararı alındı.

Karaman'ın geleceği için, her türlü paylaşıma ve desteğe açık olduğunu, yapabileceği her türlü konuda çalışmaya ve yardıma devam edeceğini söyleyen Şahne, muhabirlerin karşılaştıkları sorunların çözülmesi noktasında talimatlar verdi. Şahne, yerel, ulusal basında, özellikle internet medyalarında haberlerin verilirken seçici olması gerektiğini, toplumda infiale yol açabilecek, insanları rencide edebilecek haberlerin yapılmasında daha titiz davranılması gerektiğini de vurguladı.

Program toplu fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.