Yaklaşık 3 ay önce Karaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Şahne'yi makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Şahne,  iadeyi ziyaretleri çerçevesinde Karaman Gündem'i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Mehmet Şahne yaptıkları çalışmalarla ilgilili olarak yaptığı açıklamada;'' Polis olarak tek hedefimiz Karamanlı insanları mutlu kılmak, huzuru sağlamak ve nesillerin daha iyi koşullarda yaşaması için uğraş vermektir. Gördüğüm kadarıyla da başarılı olacağımızı diliyor ve istiyorum. Gayretlerimiz yoğun bir şekilde sürüyor, göreve başladıklarını günden beri asayiş, trafik ve güven açısından kusursuz hizmet veren bir teşkilat olmanın gayretinde olduklarını huzurlu Karaman'ı daha huzurlu olması için var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Şahne konuşmasının devamında;''Biz gecemizi-gündüzümüzü bu şehrin mutluluğu için harcıyoruz,harcamaya da devam edeceğiz.Karaman’da yaşayan insanlar huzur ,güvenlik açısından hiçbir sıkıntısının,sorununun olmaması gerekiyor.Emniyet teşkilatı ne için vardır, vatandaşın huzuru için vardır.Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri  24 saat suçlularla mücadelesini sürdürüyor,kişilere rahatsızlık veren olaylarla mücadele ediyor.Bu şehirde yaşayan bir kişinin burnu,hukuksuz şekilde kanasa kendimizi sorumlu tutarız.Biz Karaman’ı çok seviyoruz,bu şehre hizmet etmekten onur duyuyoruz.Karaman,kısa sürede çok farklı hale gelecek,bu inançtayız.Yükselmekte olan, yıldızı parlayan bir şehrin insanlarına hizmet etmekten daha güzel ne olabilirki. Bu şehirde birlikte yaşıyoruz.Ben ve teşkilatımız ,bu insanların huzuru,mutluluğu için vardır.Suç ve suçla mücadele sonuna kadar devam edeceğiz ve bu konuda tavizsiziz,''dedi.