Erdal Demirkıran kırdı geçirdi

"Dünyanın en akıllı adamı" Erdal Demirkıran'ı Karaman'da çılgın nbir kalabalık dinledi.

Beşiktaş maçına ve Kurtlar Vadisi'ne rağmen Erdal Demirkıran okurları salonu hınca hınç doldurdu.

Danış Kitabevi ve Karamandan.com'un sponsorluğunda gerçekleşen program, Yunus Emre Konferans salonunda çoşkulu bir kalabalığın katılımıyla yapıldı. Salona sığamayan katılımcılar taburelere ve sahneye oturdu. İğne atsan yere düşmez denilecek şekilde salonu dolduran coşkulu kalabalık 2 saat süren programı dikkatle takip etti. Salonda yer bulamayan yüzlerce kişide seminere katılamadı.

 “Başarıya Giden Yol”u anlatan yazar Demirkıran, salonu tıklım tıklım dolduran hayranlarına ilginç tespitleri ve anılarını mizahi bir yaklaşımla paylaştı.

GENÇLERE YÖN GÖSTERDİ
Daha çok öğrencilerin ilgi odağı olan yazar Demirkıran, öğrencilerle de buluşarak onlara gelecekte nasıl bir yol çizecekleri konusunda tüyolar verdi.
Dünyanın en akıllı adamı Erdal Demirkıran, hayatının da içerisinde yer aldığı birçok konuyu öğrencilere anlatarak nasihatlerde bulundu. Yaklaşık iki saat süren söyleşide ara ara bazı konularda öğrenciler, yapılan bazı esprilere gülerek Demirkıran'ı anlatımlarından dolayı alkışa tuttu.
Etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayan Danış Kırtasiye sahibi eğitimci Mustafa Danış; “Bu programımız çok güzel oldu. Öncelikle ilgi bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk.  Değerli hocamız Erdal Demirkıran’ın paneli ile gördük ki, burada yapılacak olan anlatımlardan çıkaracağımız dersler olacak. Bizim burada yaptığımız, böyle programlar aracılığıyla sizlerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak. Keşke dememek adına bundan sonra hayatımızı çok daha iyi planlamamız gerekiyor. Eğer öğrenciysek, çok iyi bir öğrenci olacağız, eğer yöneticiysek, çok iyi bir yönetici olacağız. Bundan sonra çok iyi bir aile babası, aile bireyi olacağız."diyerek teşekkür etti. Yazar Demirkıran panelin ardından daha sonra uzun kuyruklar oluşturan hayranları için kitaplarını imzalayarak günün anısına fotoğraflar çekindi. Demirkıran, Karaman’d gördüğü ilgiden mutluluk duyarken, bir kez daha Karaman’a gelebileceğini söyledi.
Dünyanın en akıllı adamı ünvanı iddiası ile tüm Türkiye’de tanınan ünlü kişisel gelişim uzmanı Erdal Demirkıran ‘Başarıya giden yolda motivasyon ve hedef belirleme’ adlı konferansından sonra uzun kuyruklar oluştıran okurlarına imza verdi.