Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Engelli bireylerin sosyalleşme yolundaki engelleri kaldırmak adına ilk adımı attı.

Müdürlük başlatılan çalışma ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında;''Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Engelli Çocuklarımıza umut olmaya devam ediyoruz.Yaptığımız çalışmalara sürekli yenilerini ekleyerek engelli çocuklarımıza 'Engelsiz Yarınlar' hazırlamak için sporu hedef olarak seçiyoruz.
Engelli çocuklarımızın sosyalleşme yolundaki çalışmalarını Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak üstleniyor,bünyemizde bulunan atletizm,yüzme,basketbol,voleybol ve tenis gibi branşlarda engelli çocuklarımıza eğitim vermeye başlıyoruz.
Engelli çocuklarımız için düzenlenen toplantıda açıklama yapan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uyğun,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak engelli çocuklarımızın önündeki engelleri spor ile kaldırıyoruz ve çocuklarımıza 'Engelsiz Yarınlar' hazırlamak için sporu hedef olarak seçiyoruz açıklamalarını yaptılar.
Toplantı sonunda engelli çocuklarımızın eğitim alacakları spor salonları ve yüzme havuzları gezdirilerek bu yerler hakkında detaylı bilgi verildi,''dendi.