Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Karayolları ile birlikte yapılan köprülü kavşakların Karaman’ın 50 yıl ihtiyacını karşılayacak şekilde yapıldığını söyleyerek; “Ana fikrimiz Karaman’a hizmet etmektir” dedi.

Ereğli yolu üzerine halen yapımı devam eden köprülü kavşak inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Biz Karaman’da bir anlayışı hâkim kılmak istiyoruz. Biz de ana fikir Karaman’a hizmettir. Bunun etrafındaki her şey teferruattır. Bu yapılan hizmet, Karayolları ile Belediyenin birlikte çalışması sonucu ortaya koyuldu. Projenin başlamasında tamamen her konuda birbirimize yardımcı olduk. Koordineli şekilde çalışıldığı zaman hizmet yürüyor. Biz bu anlayışı Karaman’da hâkim kılmak istiyoruz” dedi.

Köprülü kavşağın bitme aşamasına geldiğini belirten Başkan Uğurlu: “Yapılan bu köprülü kavşaklar, Karaman’ın 50 yıl ihtiyacını karşılayacak şekilde planlanmıştır. Bu kavşak hizmete girdiğinde, buradaki trafik akışı oldukça rahatlayacak. Kavşakta yapılacak çevre düzenlemesinin ardından Karaman güzel bir köprülü kavşağına daha kavuşmuş olacak” dedi.