Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü, Türkiye Yazarlar Birliği ve Dil Edebiyat Derneği İl Temsilciliği görevini yürüten Hasan Erkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Karamangundem.com'a ziyaret ederek günümüzü kutladı.
Karamangundem.com ekibinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan İl Müdürü Erkan yıllardır basınla,  gazetecilerle iç içe olmaktan, beraber çalışmaktan dolayı da gurur duyduğunu kaydetti. 

Erkan konuşmasının devamında''Gazeteciler, bizlere doğru ve tarafsız haber sunmak için büyük bir azimle çalışarak görevlerini zor şartlar altında sürdürmektedirler. 

Duyarlı bir  toplumun oluşmasında önemli görev üstlenen gazetecilerimiz fedakarlık örneğini en güzel şekilde bizlere göstermektedirler. Karaman’da görev yapan gazetecilerimizin de görevlerini başarıyla sürdürdüklerinden hiçbir şüphemiz yoktur. Zor şartlar altında çalışan basın mensuplarımıza her konuda yardımcı olarak gereken desteği vermek bir vatandaş olarak hepimizin görevidir. 

Zor şartlar altında çalışan gazetecilerimiz, görevlerini en iyi bir şekilde layıkıyla yerine getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Tarafsız ve objektif habercilik anlayışıyla çalışan, bizlere doğru ve yansız bilgiler veren, toplumun bütün kesimlerine ulaşmamızda bizlere yardımcı olan bütün basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum.'' dedi

Bizlerde karamangundem.com ailesi olarak, Sayın Erkan'a bu zarif ziyaretinden ve basın mensupları hakkındaki olumlu düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyoruz.