6552 Sayılı Yasa Kapsamında SGK’ya Olan Borçların Yapılandırılması ve Kurumla İlişkiler Semineri 4 Kasım Salı Günü Karaman SMMM Odası Seminer Salonunda yapıldı.

Seminer,  SGK İl Müdür Yardımcısı Tayfun Tecer’in sunumuyla gerçekleşti. Seminer’in açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı İbrahim Ayhan Şancı, “6552 Sayılı Yasa kapsamında SGK’ya Olan Borçların Yapılandırılması ile ilgili Odamızca Üyelerimizin bilgilendirilmesi için bu Semineri düzenlemiş bulunmaktayız. Bu vesile ile Ermenek ilçemizdeki bir madende su kaynağının patlaması sonucu meydana gelen su baskınında mahsur kalan 18 işçinin bir an önce kurtarılmasını ve kurtarma çalışmalarında fedakarca yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek,  acılı ailelere de sabrı cemil diliyorum” dedi.

Şancı, oda olarak da Ermenek ilçesine destek olabilmek, kurtarma çalışmalarında görev alan ekiplerin gücünün artırılması ve madenci ailelerinin, yakınlarının acılarını paylaşmak amacıyla ve muharrem ayı nedeniyle yarın 05 Kasım 2014 Çarşamba günü oda üyeleriyle birlikte Ermenek’te aşure ikramında bulunulacağını söyledi.

Şancı, semineri sunumlarından dolayı SGK İl Müdür Yardımcısı Tayfun Tecer ve katılımlarından dolayı da oda üyelerine teşekkür etti.