Ermenek ilçesinde cinnet getiren kişi tarafından öldürülen 5 kişi, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Eşi ve 3 kızı cinayete kurban giden Murat Şahin cenaze töreninde zorlukla ayakta durdu.

Adana Adli Tıp Kurumundan alınarak Ermenek'e getirilen Şerife (20), Şeyma (13), Şeyda (12), Ayşe Şahin (45) ve Hüseyin Akkulak'ın (20) cenazeleri, Ahmet Keleşoğlu camisi morguna konuldu.

Sabah saatlerinde cenazeler Ermenek Belediyesine ait cenaze araçları ile Keşillik Mahallesi'ndeki cenaze namazının kılınacağı meydana getirildi.

Olayın ardından ölen annesi Şerife Şahin'e sarılmış vaziyette ağlarken bulunan 2 yaşındaki Murat Narlı da akrabaları tarafından alana getirildi. Küçük Murat'ın hiçbir şeyden habersiz etrafı izlemesi görenlerin yüreğini burktu.

Olayda eşi ve 3 kızı ile yeğenini kaybeden Murat Şahin'in ise güçlükle ayakta durabildiği gözlendi.

Mahalle meydanında helallik alınmasının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Seven tarafından ölenler için ayrı ayrı cenaze namazı kıldırıldı. 

Namazın ardından cenazeler, aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze namazına Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Alver, ölenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan, boşandığı eşi ile 4 akrabasını av tüfeği ile öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Hakan Narlı'nın, verdiği ifadesinde, olaydan sonra Turkuaz Baraj Gölü'e girerek intihar etmeye çalıştığı, başaramayınca; "Ben cinayet işledim. Gelin beni alın" diye polisi aradığı öğrenildi.

Ermenek ilçesinde 26 Haziran Cuma günü cinnet getiren Hakan Narlı, 15 gün önce boşandığı eşi Şerife  (20) ile baldızları Şeyma (13), Şeyda (12),  kayınvalidesi Ayşe Şahin (45) ile Hüseyin Akkulak'ı (20) av tüfeğiyle öldürdükten sonra polise teslim olmuştu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Narlı, tutuklanmıştı.

KARAMAN (AA)