Ziyarette, Karaman Memursen Başkanı Yunus Özdemir, Eğitimbirsen Kadın Kolları Başkanı Cemile Öngü Zümbül ve kadın üyeler hazır bulundu. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini bildiren Cemile Öngü Zümbül, İl Müdürü Hasan Erkan ve Fadime Özkan'a sendika olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışan kadınlar olarak yaşadıkları, karşılaştıkları sıkıntıları paylaşan Zümbül konuşmasında;'' Sendikada yaklaşık 250 bayan üyeyiz. Kadın kolları olarak çeşitli etkinlikler de yapıyoruz. Bazen sendikada, bazen kahvaltı programlarında bir araya gelerek çalışmalarımızı paylaşarak, nelerin yapılabileceğini planlıyoruz. Ancak çalışan bayanlar olarak birçok zorluklarla da mücadele ediyoruz. Çalışanların bir sendikaya üye olmalarını, özellikle kadın çalışanlarının sendikalara üye olarak, ben de varım demelerini çok önemsiyoruz.''dedi.

Fadime Özkan kadınların muhakkak haklarını bilmeleri gerektiğini, toplumda var olduklarının mücadelesini her platformda göstermelerinin önemli olduğunu söyledi. Özkan Eskişehir'de doğup büyümesine rağmen, geçmişte kızların zor okula gönderildiğini, çevresinde ki birçok kızın okul hayatından geri bırakıldığını, ancak ailesinin tam tersi bir tutumla kendisinin okula göndererek eğitimden mahrum bırakılmadığını söyledi. 

İl Müdürü Hasan Erkan'da tüm kadınların günlerini kutlayarak Kadın Kolları Başkanı Cemile Öngü Zümbül'e çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sonlandırıldı.