Oda Başkanı Bayram Uysal’ı makamında ziyaret eden Türedi, ayrıca bir sürprizle de karşılaştı. Karaman’ımızın sevilen insanlarından Recep Armutlu’da Bayram Uysal’ı ziyaret ederek Türedi ile birlikte keyifli sohbete katıldı. Armutlu Türedi’ye Milletvekilliği olma yolunda dua ettiğini ifade ederek; “Bakale, hakkında Hayırlısı ne ise o olsun.”dedi.

ESOB Genel Sekreteri Halil İbrahim İncekara’nın da bulunduğu ziyarette  Oda Başkanı Uysal’a, “Karamanımız ve Ülkemizde kentsel ticaretin en önemli aktörleri hiç şüphesiz ki esnaf ve sanatkârımızdır.”diyen ve bu yönde oda faaliyet ve çalışmalarında başarılar dileyen Fatih Türedi;

“Her sektörde faaliyet gösteren esnafımız, adeta kentin temel direğini oluşturuyor.  Esnafın ekonomiye canlılık kazandırmak, yeni iş imkânları oluşturmak, emek ve yoğun çalışma biçimleri ile istihdama katkısı ve bölgesel kalkınmayı hızlandırmaya yönelik fonksiyonları çoktur.”dedi.

“BENDE BİR ESNAFIM”

Kendisinin de aynı zamanda bir esnaf olduğunu hatırlatan Türedi;

“Türkiye’miz gelişerek büyüyor. Bunu da artık geçmişte yaşadığı sıkıntılarla biliyor. Ve Milletimiz bu gelişmeleri istemeyenlere ve bu tür oyunlara prim vermeyecek kadar sağduyulu. Her duyduğuna inanmıyor. Kendi içinde muhakeme edebiliyor. Bizlerde halkın içinden, bir esnaf olarak sektörlerde yaşanan nitelikli eleman sıkıntısı yaşamaktayız.

Bunlara istinaden kaliteli ürün ve hizmet sunabilmek için gerekli olan girdilerin maliyetlerinde esnaf ve sanatkârımızın olumsuz etkilenmemesi adına inşallah bizlere bu görev nasip olursa bu yönde çalışmalarımız daha da sık olacak.”dedi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal;

“Esnafımızın sorunları genel anlamda ele alındığı zaman saymakla bitmeyecek kadar çok.  Buna rağmen başlıca ve şuan için sıkıntıları dile getirmek adına mesleki ve ticaret anlamında değerlendirilmesi daha doğru olur. Aksi takdirde muhtemel olarak karşılaşacağımız sorunları sürekli olarak yaşamak zorunda kalabiliriz. Sizlere de bu süreçte çalışmalarınızda başarılar diler, nezaketinizden ötürü de teşekkür ederiz.”dedi.

HABER MERKEZİ