Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleştirilen programa Vali Murat Koca ve eşi hanımefendi Vildan Koca, Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu, CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, MHP İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, KTSO Başkanı Mustafa Toktay, BİFA Yön.Krl. Bşk. Necati Babaoğlu, daire müdürleri, Karaman TEMA İl Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Muttalip Yıldırım, TEMA üyeleri ve basın mesnupları katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Muttalip Yıldırım yaptığı açılış konuşmasında programa katılan herkese teşekkür ederek, daha yeşil bir Karaman için TEMA olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini bildirdi.

Vali Murat Koca ise Karaman’da ki bozkır alanları azaltmak ve daha yeşil bir Karaman oluşturmak için herkese belirli görevler düştüğünü belirtti. Ülke genelinde erozyonu önlemek, yeşil alanları artırmak ve daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak için çalışmalarını devam ettiren TEMA’ya gerekli desteğin verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Koca el ele vererek İnşallah daha yeşil bir Karaman oluşturmak istiyoruz.”dedi.

Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Koca’nın konuşmasının ardından arabaşı   ikramıyla program sona erdi.