Karaman Belediyesi, 2015-2019 yıllarını kapsayacak Stratejik Plan için vatandaşların da göüş ve önerilerini almak için resmi web sayfasında bir anket yayınladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: "Bu şehri, tüm vatandaşlarımızla birlikte yönetmeyi vaat etmiştik. Halkımızın şekil vereceği bu çalışma dönemini kapsayacak stratejik plan ile anlayışımızı, katılımcılığımızı ortaya koyacağız. " dedi.

Hazırlanacak olan 5 yıllık stratejik planda vatandaşlarında birer paydaş olduğunu vurgulayan Başkan Çalışkan açıklamasına şöyle devam etti. “Bu şehirde yaşayan bütün vatandaşlarımızın yine bu şehrin yönetilmesinde hak sahibi olduklarını düşünüyorum. Kimi zaman kulağa yapılması çok zor gibi gelen fikirler bile çok güzel projelere ilham kaynağı olabiliyor. Gerek halkımızın, yönetimde katkılarının olması gerekse fikir paylaşımı bakımında böyle bir anket yayınladık. Vatandaşlarımızı anketimizi doldurarak belediyemizin yönetimine katkı vermeye çağırıyorum.” Dedi. Ankete katılmak isteyenler www.karaman.bel.tr adresinden ankete ulaşabilirler. Vatandaş memnuniyeti anketi Temmuz ayı sonuna kadar yayında kalacak.