Başarı Gösteren Genç Kursiyerler Düzenlenen Törenle Sertifikalarına Kavuştular

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gitar,bağlama ve keman temel eğitim programlarında başarı gösteren genç kursiyerler düzenlenen törenle sertifikalarına kavuştular.


15.11.2012 - 17.03.2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen gitar,bağlama ve keman temel eğitim programlarında başarı gösteren genç kursiyerlere sertifikaları Kazım Karabekir Spor salonunda düzenlenen tören ile sahiplerine verildi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde eğitmenliklerine devam eden Ramazan Uzunlar ve Nilay Türksezer eşliğinde gitar,bağlama ve keman temel eğitimi alan genç kursiyerler belgelerini Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu'nun da katıldığı törenle aldılar.

Karaman'da gençlere büyük önem veren ve kapılarını sonuna kadar açan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, değerli eğitmenleri ile genç arkadaşların yanında olmaya devam etmektedir. Bu başarısını son yıllarda Gençlik Merkezindeki üye sayısının artışı, lisanslı sporcu sayısındaki artış ve gerçekleştirdiği projeler ile kanıtlamış ve Bakan Suat Kılıç tarafından ödüllendirilmişti.

Karaman'da mesai gözetmeksizin çalışmalarına devam eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koşullar ne olursa olsun gençlerin yanında olmaya devam edecektir.