Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Olarak Yoğun Geçen Bayram Ziyaretlerinde Oldukça Keyifli Anlar Yaşandı. İlk Olarak Genel Sekreterlik Bünyesinde Çalışan Tüm Personellerimizle Kahvaltı İle Başlayan Bayram Programımız; İlk Olarak Karaman Devlet Hastanesi Doğumevi Ek Binası, Karaman Devlet Hastanesi 82. Yıl Ek Binası, Karaman Devlet Hastanesi Ana Binası Ve Son Olarak Da Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Bayram Ziyaretleriyle Sona Erdi. Ziyaretlerde Tüm Personele Ve Hastalarımıza Şeker Ve Kolonya İkramı Yapıldı.
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, İdari Ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim Şerbetçi Başta Olmak Üzere; Başhekim Yardımcıları Ve Tüm İdari Kadro, Bütün Birimleri, Servisleri Ve Poliklinikleri Tek Tek Dolaşarak Bayram Ziyaretinde Bulundu. 
Yapılan Bayram Ziyaretlerinin Personel Tarafından Hoş Karşılanması Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu Başta Olmak Üzere Tüm Yöneticilerimizi Memnun Etti. Bizler De Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Olarak; Tüm Çalışanlarımızın Ve Karaman Halkının Mübarek Ramazan Bayramı’nı Kutlar, Birlik Ve Beraberlik İçinde Geçireceğimiz Daha Nice Bayramlarda Beraber Olmayı Dileriz.