Kombassan Holding’in gıda sektöründe faaliyet gösteren şirketi Komgıda, GOLDA markası ile “Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayı İçin 5 Dakika Mola” projesine yapmış olduğu katkılarından dolayı plaket ve teşekkür belgesi aldı.

Trafik kazalarının azalmasına yönelik, Karaman Valiliği ve Karaman İl Emliyet Müdürlüğünce Karaman-Konya yol güzergahının 25. kilometresinde başlatılan “Güvenli Yolculuk ve Dostluk Çayı İçin 5 Dakika Mola” projesine yapmış olduğu katkılarından dolayı Komgıda Genel Müdürü Fatih Doğan’a Karaman Valiliği Murat Koca ve Karaman İl Emliyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından plaket ve teşekkür belgesi verildi.

Komgıda adına ödülü alan Komgıda Genel Müdürü Fatih Doğan da Karaman Valiliğine ve Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ederek, insanlarımız yolculuk esnasında daha güvenli, huzurlu bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için başlatılan bu projeye katkı sağlamaktan dolayı mutlu oldukları söyledi. İnsana yapılan yatırımın geri dönüşü en uzun, aynı zamanda en garantili yatırım olduğunu belirten Doğan, böyle bir ödülü almaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti

Karaman İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’de, başlatmış olduğumuz bu projeye katkılarından dolayı Komgıda Genel Müdürü Fatih Doğan’a teşekkür etti.

Kombassan’ın gıda alanındaki yatırımlarından olan Komgıda, halen 390 kişiye istihdam sağlıyor ve 100 bin metrekaresi kapalı, 1 milyon 100 bin metrekare alana sahip tesislerinde Golda ve Melda markaları ile üretimlerini gerçekleştiriyor. Makarna, bisküvi, un, irmik ve bakliyatın yanı sıra hayvancılık tesisleri yatırımlarıyla da bölgede söz sahibi olmayı hedefleyen Komgıda A.Ş. Japonya dahil 84 ülkeye ihracat yapıyor.