Karaman Belediyesinin Şehir Mezarlığında hizmete sunduğu Gül Bahçesi’nde bulunan güller, baharın kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde açtı ve şehir mezarlığına eşsiz bir güzellik kazandırdı.

 Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve kente ayrı bir güzellik katmayı amaçlandıklarını söyledi.

Özellikle kent mezarlığı içerisinde oluşturulan Gül Bahçesi’nde, rengârenk açan gülleri vatandaşlarımızdan görmelerini isteyen Başkan Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak daha güzel bir kent oluşturmak için çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerimiz önümüzdeki günlerde binlerce mevsimlik çiçeği parklarımıza, kavşaklarımıza, orta refüjlere dikimini yaparak şehrimize ayrı bir güzellik katacak. Bundan ziyade kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımız, mezarlık alan içerisinde oluşturduğumuz Gül Bahçesini de bir görsünler. Fiskiyeli havuz ve etrafında rengarenk açan binlerce gül mezarlığımıza ayrı bir görünüm ve güzellik kattı” dedi.