İl Genel Meclis Başkanı Mesajında, "Her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.
İl Genel Meclis Başkanı Mesajında şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, temel hak ve hürriyetlerini korumayı, devletimizin bütünlüğüne yönelen her türlü tehdit ve tehlikelere karşı hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda mücadele etmeyi kendisine görev edinen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını hep birlikte kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesi polisimizin en asli görevidir. Polisimizin bu görevini icra ederken araç-gereç-donanım ve personel bakımından imkan ve kabiliyetlerinin tahkim edilmiş olması gerekir. Nitekim genelde Emniyet Teşkilatımız, özelde Karaman Emniyet Müdürlüğümüz son yıllarda bilişim teknolojileri ve teknik yapılanma noktasında dünya polis teşkilatları ile yarışır hale gelmiştir.
Bin’i aşkın polis mevcudu ve en modern araç-gereç ve donanımla Karaman halkına hizmet veren polisimizin gurur veren bu niteliğinin; polisimize olan sevgi, saygı ve güvenin artmasına etkisi olduğu inancını taşıyorum. Bu vesile ile Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını kutluyor, devlet ve milletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, geride kalan dul ve yetimlerine, emekli ve gazilerimize şükranlarımı sunuyor, halen görevde olan emniyet mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum."dedi.