İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karaman Devlet Hastanesi arasında yapılan “Sağlıcakla Kal” Projesi kapsamında gerçekleştirilen 23 Nisan Kutlamalarına Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Kamu Hastaneleri Karaman Genel Sekreterliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu, Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu ve her iki kurumun idari kadrosu katıldı.  

Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu, dışarıda 23 Nisan coşkusu yaşanırken hastanede yatarak tedavi gören çocukların kendi bayramlarından mahrum kalmamaları için, onları bir nebze hastane ortamından uzaklaştırmak, moral vermek üzere bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirtti. Op. Dr. Fesçekoğlu kendilerinin ev sahipliği yaptıkları programda emeği geçenlere ve onları yalnız bırakmayarak Hastaneye teşrif eden tüm misafirlere teşekkür etti.

Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’da yaptığı konuşmasında tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramlarını kutladı.

Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Şenliğinde Karaman Vali Ali Akan öğrencilerinin hazırlamış oldukları skeçler, halk oyunları ve dans gösterileri sunuldu.  Palyaçoların yüz boyamaları, sadece çocuklar için hazırlanan ikramların ardından tedavi gören tüm çocuklara hediyeler takdim edildi.

Özellikle hasta çocuklar için hazırlanan kutlama programında mutlu olan minikler, moral depolayarak 23 Nisan sevinciyle keyifli anlar yaşadılar.