Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur 2’nci kez Yılın Başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildi.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl beşincisi tertiplenen Yılın Yerel Yöneticileri ödülleri, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kardan Adam Tesisleri, Tekir Yaylası’nda yapılan törenle sahiplerini buldu.
Sarıveliler Belediyesinden yapılan açıklamada;''Belediye Başkanımız Hayri Samur,  Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından sınırlı imkanlarla “Kaynaklarını en iyi kullanıp alan oluşturmak” dalında yılın başarılı İlçe Belediye Başkanı seçildi. Ödül törenine katılan ve bir konuşma yapan Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur şunları söyledi.
‘Öncelikle böyle bir ödüle ikinci sefer layık görüldüğüm için, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi yöneticilerine ve değerlendirmeleriyle bize güç ve destek veren kamuoyuna teşekkür ediyorum. Bu ödül şahsıma değil, başarılı çalışmaların takdir edilmesi ve emeğe verilen bir değerin ifadesidir. Aynı zamanda Sarıveliler halkı adına da bir onur vesilesidir. Zira iş başına geldiğimiz günden bu yana, yaklaşık dört buçuk yıl içinde, Sarıveliler’in makûs talihini kırmaya, kente ve insanlara aşkla şevkle hizmet etmeye, iyi bir ekiple hizmet üretmeye gayret ettik. Halkımızın ve siz değerli kamuoyunun tasvipleriyle, “Kaynaklarını en iyi kullanıp alan oluşturmak” dalında yılın başarılı İlçe Belediye Başkanı seçilmem, bir anlamda yapılan hizmetlerin takdir edilmesidir ve bizlerin hizmet aşkını ziyadeleştirmektedir. Çalışmanın, hizmet üretmenin ve insanımızın hayat standartlarını iyileştirmenin ibadet olduğuna inanan bir belediye başkanı olarak, önümüzdeki zaman diliminde de Sarıveliler’e verilen hizmet kalitemizi yükseltmek ve çalışmalarımıza hız kazandırmak en büyük arzumuzdur. Gayret bizden muvaffakiyet Allah’tandır. Takdir etmek ise siz değerli kamuoyunun ve Sarıveliler halkınındır. Hepinize selam ve muhabbetlerimi arz ediyor, bu ödüle layık görüldüğüm için tekrar teşekkür ediyorum,’dedi   

Karamangundem.com ailesi olarak Başkan Hayri Samur'a bu başarısından dolayı tebrik ederiz.