Genel Sekreterlik Eğitim Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Dr. Ayhan Erenoğlu başkanlığında Birlik içerisinde görev yapan Mali ve İdari Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu ve uzmanların yanında sağlık kurumlarının tüm idarecileri katıldı. 

“ İnsanlarımız Canı Pahasına Görevlerini Yapmaya Çalışırken Bizlerin İşlerimize 4 Elle Sarılmamız Gerekiyor”

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu ülkemizin son zamanlarda sıkıntılı günler yaşadığını, haince saldırıların arttığı ve şehit haberlerinin canımızı yaktığını belirtti. Özellikle ülkemizin savunmasını yapan askerlere ve güvenliğini sağlayan polislere Allah’ın yar ve yardımcısı olmasını dileyen Dr. Ayhan Erenoğlu  “Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına ve Türk Milletine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum. “ şeklinde konuştu. 
 Dr. Erenoğlu “ insanlarımızın canı pahasına görevlerini yapmaya çalışırken bizlerin onlara göre daha kolay ve hayati önem taşımayan işlerimize 4 elle sarılmamız gerekiyor. Ülkemize, milletimize olan görevimiz çok çalışmak.  Bu ülke de bu vatan da bu insanlar da bizim. Bizler sevgimizi kuru lafla değil görevimizi layıkıyla yaparak, hizmetimizi halkımıza en iyi şekilde sunarak, ulaştırarak göstermeliyiz. “ dedi. 
Sağlık Yöneticilerinden, kurumlarında görev yapanla yapmayanların ayırt edilmesini isteyen Genel Sekreter görev yapanlara da yapmayanlara da gereğinin yapılması talimatını verdi.  Güvenlikten tutun da diğer tüm birimlere kadar hiçbir zafiyetin kabul edilemeyeceğini vurgulayarak tüm ekiplerin canla başla çalışmalarını söyledi.
“2015 Yılı Başlangıç Karneleri Gönderildi”

Haziran Ayı Verimlilik Değerlendirme Toplantısının ilk bölümünde Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Verimlilik ve Kalite Yönetim Daire Başkanlığı tarafından illere gönderilen 2014 yılı verilerine göre hazırlanan “ 2015 Yılı Başlangıç Karneleri”  değerlendirildi. Konuyla ilgili olarak Fatma Korkmaz tarafından gerçekleştirilen sunumda kurumlara ait karnelerde yer alan eksiler ve artılar tartışıldı, mevcut durum ortaya konuldu.  
2015 yılının ilk ara karnesinin önümüzdeki günlerde gönderileceği bildirildi. 
Değerlendirme Toplantısının ikinci bölümünde kurumlara ait haziran ayı verileri  takdim edildi.