12 Mayıs Hemşireler Günü nedeniyle; 11 Mayıs Cumartesi günü Karaman Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül KAYA tarafından organize edilen Hemşireler gecesi, Otel Bayrakçı’ da tüm coşkusuyla kutlandı. Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye ULU’ nun da katılarak açılış konuşmasını yaptığı gecede, çekilişler yapılarak hediyeler dağıtıldı. Son derece eğlenceli geçen gece, çalışanlara moral verdi.

Yine Hemşireler Günü ve Anneler Günü sebebiyle; Ermenek Devlet Hastanesi yöneticileri tarafından düzenlenen piknik organizasyonuna, Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye ULU, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuğrul BULUT ve Ermenek Devlet Hastanesi hastane yönetimi katılarak, çalışanlarıyla birlikte güzel bir gün geçirdiler. Yapılan bu faaliyetler çalışanlar arasında da kaynaşmaları arttırarak, moral depolamalarına sebep oldu. 
Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; bu kutsal görevin bilincinde olarak görev yapan, sağlık için vazgeçilmez bir unsur olan hemşirelerimizin Hemşireler Günü’ nü kutlar, annelik gibi kutsal bir görevi de başarıyla yürüten tüm annelerimizin Anneler Günü’ nü kutlarız.