Hollanda BizBize Karaman Vakfı yönetim kurulu üyeleri Ercan Uyrum, Nusret Öksüz ve Mevlüt Uzun, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay’a ziyarette bulundular.

BizBize Karaman Vakfı heyeti, Karaman Lisesi Müdürü Ayhan Kahraman ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaretinde Hollanda’daki hemşerilerimizle bazı projeler hayata geçirmek, bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışmak istediklerini söylediler.

Ziyarette, özellikle yaz tatilinde Hollanda’dan Karaman’a izine gelen gençlerimizin ve çocuklarımızın Karaman’ı daha yakından tanımaları için bir çalışma yapılması gerektiği hususunda fikir teatisinde bulunuldu.
BizBize Karaman heyetinin ziyaretinden son derece memnun kaldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, birlikte çalışmanın Karaman için çok önemli olduğunu söyledi.

Öte yandan BizBize Karaman heyeti Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay’ı ziyaretlerinde, Hollanda’daki köy dernekleriyle birçok alanda birlikte hareket ederek Karaman’a faydalı çalışmalar yapma amacında olduklarını belirttiler. Yaz aylarında Karaman’a izine geldiklerinde fiyat artışlarından üzüntü duyduklarını belirten BizBize heyeti, bu konuda gereken hassasiyetin gösterilmesini istediler.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay ise BizBize Karaman heyetinin istek ve şikâyetlerini ciddiye aldıklarını, bu konuda ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret içilen çaylarla son buldu.