Vali Murat Koca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından verilen iftar yemeğinde huzurevinde kalan yaşlı ve çocuklar bir araya geldi.

17 Temmuz 2013 Çarşamba günü Devlet Konukevinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Vali Murat Koca, Hanımefendi Vildan Koca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı, huzurevi sakinleri ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar katıldı.

İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşarak yaşlılarla ve çocuklarla yakından ilgilenen Vali Murat Koca ve Hanımefendi Vildan Koca onlarla bir süre sohbet ettiler. Vali Murat Koca iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında;  “Rahmet, merhamet, sevgi ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı mübarek Ramazan Ayında huzurevinde kalan yaşlılarımızın ihmal edilmemesi gerekmektedir. Geçmişimizi geleceğe güçlü bağlarla hazırlayan yaşlılarımız; bizleri nasıl ilgi, sevgi ve şefkatle büyüttüler ise bugün bizler de onlara aynı sevgi ve saygıyla davranmalı, onlara her türlü yardımda bulunmalı ve hayır dualarını almalıyız. Onların varlıkları, huzur ve mutlulukları bizim için çok büyük bir kazançtır. Devlet olarak her zaman onların yanındayız ve onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.” dedi.