Vali Murat Koca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen arabaşı gecesinde huzurevi sakinleri ve koruyucu aileler ile bir araya geldi.

27 Ocak 2015 Salı günü saat 19.00’da Karaman Huzurevinde düzenlenen arabaşı gecesine Vali Murat Koca ve eşi Hanımefendi Vildan Koca, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Servet Türegün,  Huzurevi Müdürü Abidin Sever, koruyucu aileler, huzurevi sakinleri ve müdürlük çalışanları katıldı.

Huzurevinde kalan yaşlılar, koruyucu aileler ve onların yanında kalan çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Koca, bu tarz programların asıl amacının yaşlıları ve gençleri bir araya getirerek kaynaştırmak olduğunu belirtti. Koruyucu ailelerde kalan çocuklar ve onları bağrına basan ailelerin gözlerindeki mutluluğun projenin ne kadar önemli bir proje olduğunu  ifade eden Vali Koca, bu tür projelerin toplumumuzdaki dayanışmayı, birlikteliği ve kardeşliği pekiştirerek anne ve baba sevgisinden mahrum kalan çocukların bu proje ile birlikte emin ellerde yetişmesine vesile olabileceğini söyledi.