Ak Parti Karaman İl Sosyal İşler Başkanı Ümit Gülin Göksoy, İlçe Sosyal İşler Başkanı Ayşe Taşol, İl ve ilçe yönetiminden bayan yönetim kurulu üyeleri,İl Başkanı Kerim Dereli’nin eşi Müzeyyen Dereli, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın eşi Şerife Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven’in eşi  ve Belediye Meclis Üyesi Turgay Baş’ın eşi Huzurevini ziyaret ettiler.

Ziyarette önce huzurevi müdür vekili İbrahim Kaygısız’la ve sosyal hizmet uzmanıyla görüştüler. Huzurevi sakinleri hakkında bilgi aldılar. Ardından huzur evi sakinlerinin ellerini öpüp hal ve hatırlarını sordular, onlarla yakından ilgilendiler. Huzurevi sakinleri de AK Partiden gelen ziyaretçilerini sevgiyle ve büyük bir memnuniyetle karşıladılar. 

AK parti Sosyal işler başkanı Ümit Gülin Göksoy ziyaretle ilgili şunları söyledi : "Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi hayır duası almak için yaptığımız huzurevi ziyaretimizde bayan huzurevi sakinleri bizden batırık, baylardan bazıları da çekilen fotoğraflarını getirmemizi istemişlerdi. Biz de onları tabi ki kırmadık.  Onlara batırık ve batırığın ardından hurma ikram ettik. Önceki ziyaretimizde çektiğimiz fotoğraflarını  getirdik. Moral ve motivasyonlarına katkı sağlamaya çalıştık. Yaşlılarımız huzurevinde temiz ve huzurlu bir ortamda yaşıyorlar. Onları mutlu  görmek bizleri çok mutlu ediyor."

Yaşlılara verdikleri önem ve saygı gereği ziyaretlerini  sıklıkla gerçekleştireceklerini söyleyen İl Başkan Yardımcısı Sosyal İşler Başkanı Ümit Gülin Göksoy , "Bundan sonra da huzurevine sık  sık ziyaretlerimiz olacak. Ziyaretlerimiz onları çok mutlu ettiği gibi bizlerin de yaşantımıza anlam ve değer katıyor" dedi. 

Millet olarak büyük,küçük, bütün insanlara özellikle de yaşlılarımıza yakınımız olsun olmasın saygı çağrısında bulunan Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Göksoy bizlerin de Allah ömür verdiyse yaşlanacağımızı aklımızdan çıkarmamalıyız. Bütün yaşlılarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dileriz diyerek sözlerine son verdi