21 Mart 2013 Perşembe günü gerçekleşen yemekte Vali Koca ve Hanımefendi Koca'nın yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. İbrahim Kaygısız ile Müdür Yardımcısı Servet Türegün de hazır bulundular.

   Yemeğin ardından huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Koca yaptığı konuşmasında; “Huzurevinde kalan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını gidermek, onlara gereken ilgi ve şefkati göstermek sosyal devlet olmanın gereği olduğu gibi yerine getirilmesi gereken önemli bir insanlık vazifesidir. Zamanı durdurmak ya da geri getirmek mümkün değildir. Onun için bize bahşedilen hayatı en güzel şekilde değerlendirmek gerekmektedir. Şüphesiz her yaşın kendine has güzellikleri ve anlamı vardır. Bugünlerimizin mimarı olan, dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımızı yaşamlarının bu dönemlerinde yalnız bırakmamalıyız. Onları sadece özel günlerde hatırlamamalı her zaman onların değerini bilmeli ve yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.”dedi. 

   Huzurevi ziyaretinin ardından Vali Murat Koca ve Hanımefendi Vildan Koca evde bakım hizmeti almakta alan Vecihe Dinç ve Gülperi Doğan isimli yaşlıları evlerinde tek tek ziyaret ederek, bir süre onlarla sohbet ettiler ve sıkıntılarını dinlediler.

  Vecihe Dinç ve Gülperi Doğan gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Vali Murat Koca ve Hanımefendi Vildan Koca’ya teşekkür ettiler.