Demosan&SPA Otelinin Ramazan ayına özel hazırladığı açık büfe iftar programlarına rağbet yoğun geçiyor.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Otel Müdürü İbrahim Kaynak yaklaşık 1 ay önce alanında uzman ekibiyle birlikte hizmet vermeye başladıklarını ifade ederken, Karamanlılara layık ne varsa onu sağlama çabasında olduklarını kaydetti. Kaynak Ramazan ayına özel otelin girişinde Şelale Restorantta hazırlanan açık büfe iftar programlarının beklediklerinin çok çok üstünde talep gördüğünü söyledi.


Kaynak;''Aşçı Muzaffer Köse ustamız Ramazan ayına özel hazırladığı iftar menüsünde, çok seçici davaranarak, Karamanlıların damak tadını en iyi şekilde yakalayan yemekleri, tatlıları hazırladı. Açık büfe iftarlarımızı, serin, ferah bir ortamda olması için Şelale Restorantta sunduk. Bu uygulamızda müşterilerimiz tarafından da çok beğenildi.

Bu arada düğün, özel iftar davetleriylede yoğun günler geçirdik ve hala iftar yemeklerini otelimizde verilmeye devam ediyor. Otelimize ait SPA Merkezimize de hem günün yorgunluğunu atma yönünde olsun, hem de iftar sonrası rahatlama açısından 

oldukça talep var. Ayrıca düğün, nişan, toplantı, etkinlikler için günlerimiz  dolmaya başladı. Ramazan ayı sonrası müşterilerimize ve Karamanlılara özel çalışmalarımızı ve hizmetlerimiz katlanarak artırmayı da planladık. Maçlar için Digitürk, Dsmart aboneliklerini aldık. Taraftarlara özel çalışmalar yapmayı da planladık. Üniversite gençliğimizi yönelik etkinliklerimizde olacak. Önümüzde ki günlerde daha birçok projeyi de hayata geçireceğiz,''dedi.