Karaman Belediyesi’nin Her Ramazan Düzenlediği Geleneksel İftar Sofrasının İkincisi Çeltek Mahallesi’ndeki Kemal Reis İlköğretim Okulu Bahçesinde Büyük Bir Katılım İle Gerçekleşti.

Çeltek, İmaret, Mehmetbey Ve Hisar Mahallelerinde İkamet Eden Vatandaşlara Sunulan İftar Yemeğine; Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu Ve Eşi Hilal Uğurlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar Ve Çok Sayıda Vatandaşımız Katıldı. Oruçlar Açılmadan Önce Mahalle Sakinlerine Seslenen Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu Vatandaşlara Hayırlı İftarlar Diledi.

Bir Sonraki İftar Beyazkent Mahallesi’nde
Geleneksel İftar Sofralarının Üçüncüsü, 15 Temmuz Pazartesi Günü; Beyazkent, Mehmet Akif Ersoy, Ahmet Yesevi Ve Siyahser Mahallelerini Kapsayacak Şekilde Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Bahçesinde Yapılacak.

Ramazan Gecelerinin Vazgeçilmezi Meddah Sahne Aldı
Karaman Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri Bir Yandan Değişik Mekânlara Kurulan İftar Sofralarıyla Sürerken Diğer Yandan Da Kale’de Yapılan Çeşitli Programlarla Devam Ediyor.
Ramazan Ayının Dördüncü Gecesinde Ünlü Meddah Yusuf Duru Sahne Aldı. Duru, Eski Osmanlı Geleneklerinden Ve Tarihi Kişiliklerden Örnekler Vererek Gösterisini Sundu.