Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, meclisteki görüşmede yaptığı konuşmada; Kasım ayında yapılacak bütçe görüşmeleri hakkında meclise bilgi vererek yapılacak görüşme ve alınacak kararların hayırlı olmasını diledi.

Mecliste gerçekleşen oturumlarda, birim müdürlüklerimizin bütçeleri ve yatırım programı teklifleri değerlendirilerek, ihtisas komisyonlarından gelen raporlar neticesinde 2016 Yılı Bütçesi ve Yatırım Programı nihai şeklini alacak.

İl Genel Meclisi'nde bu görüşmeler yapılırken, diğer yandan da ilimizdeki kamu kurum ve kuruluş temsilcileri davet edilerek, temsil ettikleri kurumların çalışmaları hakkında Meclis'e bilgiler verip, soru-cevap şeklinde birleşimler gerçekleştiriliyor.

Meclis toplantıları ve komisyon çalışmaları yoğun bir tempoda devam ederek, bu hafta tamamlanacak ve Karaman İl Özel İdaresi 2016 yılı Bütçesi ve Yatırım Programı karara bağlanacak. Hemen ardından ise İl Genel Meclisi, yılın son toplantılarını yapmak üzere Aralık ayı ilk birleşimi için tekrar bir araya gelecek.