Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde müdür vekili olarak görev yapan Karaman ili Defterdarı İhsan Mintaş’ı makamında ziyaret eden Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Şube Müdürü Aslan Yıldız, İl Defterdarı Mintaş’a Karaman gençliğine ve sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, günün anısına plaket takdim etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette Karaman’da görev yapan tüm daire amirleriyle istişare halinde olacaklarını belirten Kısacık, ‘’Karaman gençliğini ve sporunu en iyi noktaya getirmek için tüm imkânlarımızı sonuna kadar kullanacağız. Karaman’a geldiğimiz günden buyana Karaman gençliğine ve sporuna en iyi hizmeti verebilmek için mesai kavramı gözetmeksizin çalışıyoruz. Çünkü Karaman her şeyin en iyisini hak ediyor’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Defterdarı Mintaş ise, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne atanan İl Müdürü Hayati Kısacık’a yeni görevinde başarılar dileyerek, gençliğe ve spora her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık Defterdar İhsan Mintaş’a plaket takdim ederek başarılarının devamını diledi.