Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler tarafından tertip edilen ve bu yıl ilki Topucak Meydan’ında kurulan iftar sofrasına Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, eşi Hanımefendi Şerife Çalışkan, Karaman Milletvekilleri Recep Konuk, Recep Şeker, Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, Belediye Meclis Üyeleri ve Topucak, Koçakdede, Sekiçeşme ,Sakabaşı Mahalleleri’nden çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Ayı’nın huzur ve bereketini hep birlikte yaşıyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “ Vatandaşlarımızla bu Ramazan Ayı’nda da aynı sofra etrafında ekmeğimizi paylaşıyoruz. Gördüğünüz üzere bu sofrada küslük yok, dargınlık yok, bu sofrada birlik ve beraberlik var, bu sofrada kardeşlik var. Zengin ve gariban, genç ve yaşlı, memur ve işçi herkes bu sofra etrafında bir araya gelerek bu mübarek ayı huzur ve kardeşlik içerisinde idrak ediyoruz. Tüm halkımızı bu güzel iftar sofralarında birlikte olmaya davet ediyorum. Kapımız açıktır girene, lokmamız helaldir yiyene” dedi.

“Ramazan’ın 2. Gününde Ömer Demirci Sahne Aldı”

Ramazan Etkinliklerinin ikinci günü akşamında ise ilahi sanatçısı Ömer Demirci sahne aldı. Bu akşam ise halkın ilgiyle ve beğeniyle takip ettiği ilahi sanatçısı Sedat Uçan sahne alacak.