Karaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ve Genç Girişimciler Topluluğu ortaklaşa Kariyer Günleri düzenledi.
HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut ARSLAN’ın konuşmacı olarak katıldığı 11 Aralık 2013 Çarşamba günü saat 14.00’da Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde gerçekleştirilen “Bir Başarı ve Hayat Hikayesi (Erdemli Bir Sendikal İnşa İçin…)” konulu Kariyer Günleri etkinliğine, Karaman Valisi Sayın Murat KOCA, Karaman Belediye Başkanı Kamil UĞURLU, Rektör Prof Dr. Sabri GÖKMEN, İŞKUR İl Müdürü Kenan ATEŞ, daire müdürleri, işadamları ile çok sayıda üniversite öğrencisi ve vatandaş katıldı.

Hayat hikayesinden kesitler aktaran HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, hiçbir zaman makamlara, mevkilere aday olmadığını; hizmet yapmak için bazı görevlerin üstünde kaldığını ifade ederek, bu şekilde davranarak yapılan kongre seçimlerinde stres yaşamadığını belirtti.

Konuşmasında erdemli bir sendikacılık hizmeti yapma gayretinde olduklarının altını çizen HAK-İŞ Genel Başkanı, ilkeli ve dürüst olmalarının, her şeyin önünde geldiğini ifade etti.

Katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla sona eren ve oldukça coşkulu geçen etkinliğin ardından, çekilişle 3 üniversite öğrencisi öğrenim bursu almaya hak kazandı.