Vali Kahraman'ın 1 Mayıs 2012 Salı günü gerçekleştirdiği Yeşildere Kasabası ziyaretine Hanımefendi Sn. Muhsine Kahraman ve kayınvalidesi  Rabia Öztürk, Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak ile eşi Gülşen Koçak’da eşlik ettiler.

Yeşildere kasabasında bulunan İbrala barajında bir süre incelemelerde bulunan Vali K Kahraman  daha sonra  barajda su tutulmasından  dolayı su altında kalan Denircik Mahallesi sakinleri için TOKİ tarafından yaptırılan Tarımköy'e geçerek incelemelerde bulunarak, Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak'tan uygulama hakkında bilgi aldı.

Vali  Kahraman ayrıca Tarımköy'de inşaatı devam eden İlköğretim okulu inşaatı ve camii inşaatını gezerek incelemelerde bulundu ve çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Süleyman  Kahraman, Hanımefendi Muhsine  Kahraman , kayınvalidesi Sn. Rabia ÖZTÜRK ve Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim KOÇAK ile beraber ziyaretlerine Yunus Emre Külliyesiyle devam etti. Burada Yunus Emre külliyesi hakkında Belediye Başkanı Koçak ve yetkililerden bilgi alan Vali  Kahraman daha sonra Yeşildere kasabasından ayrıldı.