Konya'daki Karaman İmam Hatip mezunları köylümüz Ali YILMAZ'ın organizesi ile bir toplantı yaptılar.
Hacıveyiszade Camii altında Konya Din Görevlileri Derneğinde gerçekleşen toplantıya KAİMDER (Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği) Yöneticileri, Konya Din Görevlileri Derneği Yöneticileri ve Konya'da ikamet eden Karaman İmam Hatip Lisesi Mezunları katıldı.

Güldere Köyünden ve KAİMDER'in Konya Temsilcisilğini yürüten Ali Yılmaz'ın organize ettiği toplantıya katılım yüksekti.

Yılmaz'ın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda KAİMDER'in eski Başkanı ve Karaman Eski Toki Camii İmam Hatibi Tevfik Baran tarafından derneğin bu güne kadar yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgiler aktarıldı. Dernek başkanı ve Karaman Merkez Vaizi Sırrı Fuat Ateş de Derneğin amaçları ve bundan sonraki çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

60 kişilik bir kız öğrenci yurtları bulunduğunu, bu yurdun bütün ihtiyaçlarının dernek tarafından ve çok büyük oranda yardımlardan ve üyelerin aidatlarından karşılandığını, ayrıca yurtda kalan öğrencilerden bir kısmına da burs verdiklerini, Derneğe Seki Hamam Caddesinde yeni bir yer açtıklarını ve burasının da gerek öğrencilere, gerek öğretmenler ve imamlara gerekse halkımıza sürekli hizmete hazır olduğunu, ayrıca her 15 günde bir burada bir uzman tarafından seminer verilmeye başlandığını, yine halkımızı bilgilendirmek amacıyla konferanslar, paneller, seminerler, kermesler düzenlemeye devam edeceklerini dile getirmiştir.

Söz konusu bu faaliyetlerin kesintisiz devam edebilmesi ve daha geniş kitlelere ulaşılabilmesi için hem mezunlardan hem de halkımızdan her türlü desteğe ihtiyaç olduğunu belirtildi.

Toplantı samimi sohbetin arından bu başarılı organizeyi gerçekleştiren Ali Yılmaz'a teşekkür edilmesi sonrası sona erdi.