Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen halk konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Özcan Akın, Nejla Nazlı, Aslıhan ve Gökhan Güney’in sahne aldığı konserde halk gönüllerince eğlendi. Katılımın yoğun olduğu konser, uzun zaman sonra Karaman Kalesi’nde gerçekleştirilen ilk etkinlik olması sebebiyle de ayrı bir anlam taşıyordu.

“Karaman Kalesi Kültürel Etkinliklerin Merkezi Haline Gelecek”

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar:  “Vatandaşlarımız, yıllardır başta güvenlik sorunları ve buna benzer nedenlerden dolayı Karaman Kalesi’ne gidemiyorlardı. Karaman Belediyesi olarak bugün bütün bu sorunları çözmüş bulunmaktayız. Özellikle zabıta ekiplerimiz tarafından 7/24 saat kalenin güvenliğini sağlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel etkinliklerle, Karaman Kalesi bir etkinlik merkezi haline gelecek” dedi.

Bilindiği üzere bu yıl Ramazan etkinlikleri Karaman Kalesi’nde yapılacak. Belediyemiz tarafından oluşturulan konser alanı, aydınlatma çalışmaları, piknik alanı düzenlemeleri, şehir esnafının satış yapabileceği stantlarla bu yıl Ramazan etkinlikleri önceki yıllara göre çok daha renkli ve eğlenceli olacağa benziyor.