Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye ULU, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Uz. Dr. M. Seçkin ULU, ADSM Başhekimi Dt. Uğur DEMİREL ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim ŞERBETÇİ’ nin de katılımlarıyla gerçekleşen iftar yemeği oldukça güzel ve renkli geçti.
Grand Karaman Otel’de düzenlenen ve müzik eşliğinde gerçekleşen yemek, tüm katılanları memnun etti. 

Katılan herkese teşekkür eden Genel Sekreter Uz. Dr. Nuriye ULU; “İlk iftar yemeğimizde sizlerle birlikte olmanın sevincini yaşamaktayız. Bu güzel, hayırlı ve önemli gecelerde beraberliğin önemi daha çok ortaya çıkmakta, bizler de elimizden geldiğince bu gibi geceleri değerlendirmeye çalışmaktayız. İş yükünün yorgunluğunu, mübarek Ramazan gecelerinin güzelliğini bir gece de olsa birlikte geçirebilmek için düzenlediğimiz iftar yemeğimize hepiniz hoş geldiniz. Allah kabul etsin, afiyet olsun” dedi. 

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Uğur DEMİREL de yemeğe katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek yemeği başlattı.

Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; bu gibi güzel geceleri birlik ve beraberlik içinde yaşayarak nice Ramazanlara erişmek dileğiyle…