Karaman Belediyesi, Çukurbahçe önünden başlattığı çalışmaları İsmet Paşa Caddesine bağlayacak. Cadde üzerinde bulunan yol ve kaldırımların yenilenmesinin yanısıra, yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları tamamen yenilenecek.

Çalışmalar hakkında önemli bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti.  “Bilindiği üzere Yeni Minare Caddesi üzerinde önemli bir çalışmayı hızlı bir şekilde tamamladık. Yağmur suyu hatları içme suyu hatlarını yeniledik. Yol ve kaldırımların yanı sıra modern aydınlatma sistemleri ile Yeni Minare Caddesi daha estetik bir görünüme kavuştu. İmaret Mahallesi’nde de buna benzer bir çalışmayı geçtiğimiz ay başlattık. Buradaki çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Şimdi de Yunus Emre Caddesi üzerinde de önemli bir düzenleme çalışmasına başladık. Çukurbahçe önünden itibaren başlattığımız çalışmalar İsmetpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Daha önce de belirttiğimiz gibi, şehrimizin alt yapısı oldukça eski. Özellikle içme suyu hatları 30 – 35 yıl önce yapılmış, buna istinaden ihtiyaca cevap veremez hale gelmiş ve yıpranmış. Çalışmalarımızı yaparken tüm alt yapıyı tamamen yeniliyoruz.

Alt yapı çalışmalarımızı tamamladıktan sonra, yollara kalitesi yüksek asfalt sereceğiz. Kaldırımları ise standartlara uygun bir şekilde modernize edeceğiz. Son olarak bu yerleştireceğimiz modern aydınlatma sistemleri ile caddelerimiz daha estetik hale gelecektir. Karaman Belediyesi olarak modern şehircilik neyi gerektiriyorsa onları yapıyoruz”

Çalışkan : “Vatandaşlarımızın Sabır ve Anlayışlarından Dolayı Teşekkür Ediyorum”

Çalışmaların mümkün olduğunca en kısa sürede tamamlanacağını söyleyen Başkan Çalışkan “ Şehrin merkezindeki işlek bir cadde üzerinde çalışmalar yapmanın bir takım zorlukları var. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlamak için tüm imkânlarımızla aralıksız çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın daha modern bir şehirde yaşamalarını sağlamaktır. Vatandaşlarımıza, sabırlı ve anlayışlı olmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.