Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü yaz mevsimiyle birlikte çiçek dikimine ağırlık verdi. Park ve kavşaklar başta olmak üzere kentin dört bir tarafına binlerce çiçek dikilerek Karaman rengârenk hale büründü. 
Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mevsimine göre dikilen çiçekler; refüj, kavşak, park ve şehir mezarlığını süslemeye başladı. Ekipler, değişik renklerde 45 bin adet kadife, petunya, gül ve yıldız çiçeğini toprakla buluşturdu.

Vatandaşlarımıza daha güzel ve estetik bir şehir sunmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Farklı türden çiçeklerin dikimi park alanları başta olmak üzere kavşak ve şehir mezarlığında özenle devam ediyor. Ekiplerimiz şehrin giriş ve çıkış noktalarına, orta refüjlere değişik türlerden bitki grupları ekerek seyrine doyumsuz mekânlar oluşturuyorlar. Amacımız yaz ayları ile birlikte ilimizin görünümüne farklı bir soluk getirmektir” dedi.

Bu arada Park-Bahçe Müdürlüğü, orta refüj ve şehir mezarlığında su sarfiyatını önlemek için damlama sulama sistemine geçiş çalışması da yapıyor.