Karaman Diyanet Sendikası (Diyanet-Sen) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. 9 Kasım Pazar günü yapılan genel kurulun divan başkanlığını Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yaman yaptı.


Kervanbahçe yemek kompleksinde İl merkezi üyeleri ve ilçe temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, Kerim Doğan’ın başkanlığını üstlendiği tek listelik adaylık divan kuruluna sunuldu ve delegeler tarafından onaylandı.  Çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte sandığa giden Karaman Diyanet-Sen üyeleri Kerim Doğan’ı başkan seçti.

Diyanet-Sen üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen genel kurulda elde edilen kazanımlar dile getirilirken birlik ve beraberlik çağırısında bulunuldu.

Bir önceki genel kurula katılan Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanı Sayın Elvan, yoğun programı nedeniyle bu yılki programa katılamadı. Bakan Elvan’ın göndermiş olduğu telgrafın okunmasının ardından Diyanet-sen Karaman Şube Başkanı Kerim Doğan, “"Kongremize katılan ve katılamayan, tüm üyelerimize ve Diyanet camiamıza teşekkür ediyorum.  Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

Genel kurul, delegelere yemek ikramından tamamlanmış oldu.

Karaman Diyanet-Sen Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: 

Kerim DOĞAN                                ŞUBE BAŞKANI

Ali Şahin MUTLU                             SEKRETER

Ahmet AYDENK                              TEŞKİLAT SEKRETERİ

M.Ali Tunç                                      MALİ SEKRETER

Faruk EKEN                                    MEVZUAT SEKRETERİ

Mehmet ŞİMŞEK                             EĞİTİM SEKRETERİ

H.Yasin TOPAL                                ARAŞT. Ve DIŞ İLŞK. SEKRETERİ