Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün'ün de bulunduğu kahvaltı programına vakıf yöneticileri ve birçok vatandaş katıldı.

Eredem Park'ın desteği ile yapılan kahvaltı programı Vakıf Yöneticisi Tevfik Baran'ın açılış konuşmasıyla başladı. İsmail Gündüz’ün Kuran-ı Kerim tilavetini okumasının ardından vakıf başkanı Ali Bağcı konuşmasında  'Karamanımızda Ensar vakfının olmayışı ciddi bir eksiklikti. Allah'a hamd olsun Necati hocamızın öncülüğünde vakfımızı kurduk. Amacımız vakfımızın hizmet anlayışını Karaman'da yaşatmaktır. Hedef kitlemiz geleceğimizi teşkil eden gençlerimizdir. Onların daha iyi yetişebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Burs, yurt, seminer, kurs vb. hizmetlerimizle nitelikli insan yetiştirmeğe gayret sarf edeceğiz.' Dedi

Başkan Bağcı '15 günde bir kahvaltılı sohbet programlarımızla toplumun değişik kesimlerden insanımızla bir araya geleceğiz. Bu toplantılardan maksadımız konusunda uzman kişileri davet ederek onlardan istifade etmek, değerli katılımcılara vakfımızı anlatmak ve onlarla istişare etmektir.' Diyerek konuşmasına devam etti. Başkan ayrıca Eredem Park yetkililerine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı da teşekkürlerini sundu.

Sohbet konuğu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Mehmet Şimşir olan kahvaltılı sohbet programına ilgi oldukça yoğundu.