Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Gençlik Merkezi liderleri 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Karaman’da faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarına bir takım ziyarette bulunarak bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmadı.

Karaman Gençlik Merkezi Liderleri bu güne istinaden Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Fesçekoğlu, Karaman Halk Sağlığı Müdürü Ali Rıza Altunsoy, Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi Başhekimi Ahmet Aslan, Özel Selçuklu Hastanesi Başhekimi Yunus Yılmaz ve Özel Karaman Tıp Merkezi Başhekimi Mustafa Akgüzeli ziyaret ederek karanfil takdim ettiler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise;” Gece gündüz demeden, zaman mekân tanımaksızın insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için sağlık çalışanlarımızın gösterdikleri titizlik, gayret ve büyük fedakârlıklar her türlü övgünün üzerindedir. Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir Türkiye dileğiyle Karaman’da ve yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm hekimlerimizin ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuştu.