19 Kasım 2015 Perşembe günü İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirilen toplantıya Şube Müdürleri Selçuk Akbaş, Mustafa Karadeniz, Mustafa Akgündüz, kadrolu memurlar, antrenörler, teknik personel ve hizmet alımı personel katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Kısacık;” Yaklaşık bir yıldır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak birlikte çalışıyoruz. Bu zaman zarfında aramıza katılan yeni arkadaşlarımız oldu. Her geçen gün güçlü kadromuzla büyümeye ve Karamanımız için hizmet vermeye devam ediyoruz. Geçen bir yıl içeresinde birçok kez toplantılar düzenledik ve eksiklerimizi görmeye çalıştık. Birlikte Karaman’a en iyi hizmeti nasıl verebiliriz bunların değerlendirmesini yaptık. 

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ ın; Genç ve dinamik bir yapıda, vizyon sahibi, çok büyük hedefleri olan, büyük yatırımlar, projeler düşündüğünü gençlik çalışmalarına, spora ne kadar önem verdiği hepimiz biliyoruz. Bizlerde bu amaç ve hedefler doğrultusunda kurmak istediğimiz sistemde huzurlu, birlik beraberlik içinde, planlı programlı verimli bir çalışma ortamı sağlayarak en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Daha Fazla Çocuğu Bünyemize Çekmek İstiyoruz”

Toplantıda antrenörlere düşen sorumlulukların önemine de değinen Kısacık;” Karaman’da yeni yetenekleri keşfetmek için antrenör arkadaşlarımız ile birlikte okullarda yetenek taraması çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız daha fazla çocuğumuza ulaşarak ülke sporuna katkıda bulunmak ve Karaman’da spor alt yapısını daha aktif hale getirmek” 

Toplantı, görüş ve önerilerin dinlenmesinin ardından sona erdi.