Karaman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ramazan Ayı münasebetiyle iftar yemeği programı düzenlendi. Düzenlenen programa Karaman Valisi Murat Koca, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, M. Uğur Arslan,Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, daire müdürleri, şube müdürleri, il müdürlüğü personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çok büyük bir aile olduğunu belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Bildiğiniz üzere, manevi hazzın ve lezzetin zirve yaptığı kutlu bir dönemin içinden geçiyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem den azad olan onbir ayın sultanı mübarek ramazan-ı şeriflerinizi tebrik eder, birlik ve beraberliğimizin, katlanarak devam etmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

Biz tüm personelimizle bir aileyiz, böyle büyük ve mutlu bir aile ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. İnşallah nice güzel etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Ben bu duygu ve düşüncelerle iftar programımıza katılarak bizleri şereflendiren ve aynı zamanda desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Karaman Valisi Sayın Murat Koca’ya, tüm değerli protokolümüze, değerli misafirlerimize şahsım ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak çok teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.

Samimi ve neşeli bir ortamda geçen program, yapılan duaların ardından sona erdi.