Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğimizce Düzenlenen ve Sayın Valimiz Murat Koca’ Nın Önderliğinde Yapılan İftar Yemeğine; Sayın Valimiz Murat Koca, T.B.M.M. Plan Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Lütfi Elvan, Milletvekili Sayın Mevlüt Akgün, Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, İdari Ve Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Yavuz, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. M. Kerim Şerbetçi, Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Üst Yöneticileri, Karaman İlimizin Saygı Değer İşadamları Ve Oda Başkanları Katıldı.

“Dünden Bugüne Karaman Devlet Hastanesi” Kısa Filmi, Yeni Hastanemizin Son Halini İçeren Slaytlar Ve Anı Yarışmasında Birinci Gelerek Plaketini Sağlık Bakanımızın Elinden Alan Ödüllü Şairimiz İbrahim Şaşma’ Nın Şiir Dinletisi İle Yoğun Bir Şekilde Devam Eden Programın Ardından, T.B.M.M. Plan Ve Bütçe Komisyon Başkanı Sayın Lütfi Elvan’ In Ve Milletvekili Sayın Mevlüt Akgün’ Ün, Hayırsever Vatandaşlarımızla Olan Diyalogları İle Tam Bir Bağış Gecesi Yaşandı. Karaman’ In İleri Gelenlerinin Yapmış Oldukları Katılımlar Ve Bağışlarla, Yeni Hastanemiz İçin Çok Sayıda Oda Tefrişinde Bulunuldu.

Bizler De Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Olarak; Karaman Halkımız Adına Bağışta Bulunan Bulunmayan Herkese Teşekkür Ediyor, Açılacak Olan Yeni Hastanemizin Şimdiden Halkımıza Hayırlara Vesile Olmasını Diliyoruz.