İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada: “Çeşitli sebeplerle toplumsal hayatın içerisinde bulunamayan hasta, engelli, yaşlı, evde eğitim gören vb. bireylere ve bu bireylerin ailelerine destek olunarak toplumsal yalnızlıklarını azaltmak ve suç korkusu yaşamalarının önüne geçmek amacıyla Karaman Emniyet Müdürlüğü olarak “Her Zaman Sizinleyiz” isimli projemizi uygulamaya koymuş bulunmaktayız.
Proje kapsamında ilk olarak, Toplum Destekli Polislerimizce Karaman Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Merkezinde eğitim gören 25 öğrenci, onların anlayabilecekleri şekilde genel güvenlik konusunda bilgilendirildi. Daha sonra Toplum Destekli Polisler, 25 öğrenci ve 5 eğitimci ile beraber polis araçları ile SineNas Sinemasına giderek hep beraber komedi filmi izlediler.
“Her Zaman Sizinleyiz” projesi kapsamında gerçekleştirmiş olduğumuz bu etkinliğe katılan bazı öğrenciler ilk defa sinema salonunda film izlemenin heyecanını yaşadı. Bazı öğrenciler ise filmin akışına kapılarak polis abileriyle beraber filmin bir sahnesini canlandırarak eğlendiler.
Karaman Emniyet Müdürlüğü olarak bu ve benzeri projelerimizle desteğe ihtiyaç duyan tüm birey ve toplumsal kesimlerin yanında olmak, onların sosyal hayata uyum sağlamalarına bir nebzede olsa katkı sağlamak amaçlanmaktadır.
Kamuoyuna ve Basına Saygı ile duyurulur. 07.05.2015