Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa TOKTAY Anneler Günü dolayısıyla yayınladıkları mesajda;

“En kutsal varlıklarımız olan annelerimiz; insanlığın var oluşundan bugüne kadar sevginin, şefkatin, mücadelenin, çilenin, özverinin sembolü olmuştur. Beslemeyi, sadakati, cesareti, büyütmeyi, sabır göstermeyi, hoşgörü ve sevgiyi tek bir çatı altında buluşturmayı karşılıksız başarabilen varlık, annelerimizdir. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka hiçbir değer yoktur. Fedakâr annelerimizi sadece bugünle sınırlı bir şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük hata olacağı düşüncesinden hareketle, onlara yılın her gününde hak ettikleri saygı, sevgi ve güler yüzü göstererek hayır duaları alınmalıdır.
 Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten annelerimizin Anneler Gününü kutlar, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar dileriz ”dediler.